Reestoord - ingang

 

Woonzorgcentrum ReestoordVoor wie
In Reestoord wonen ouderen die graag zelfstandig wonen, maar tegelijk het contact met andere mensen en met de omgeving niet zouden willen missen. Reestoord is er helemaal op ingericht om aan de meest uiteenlopende wensen van de bewoners tegemoet te komen.
Om in Reestoord te kunnen wonen moet u beschikken over een indicatie. Informatie hierover vindt u op de pagina als u kiest voor De Stouwe.

Waar
Woon-zorgcentrum Reestoord ligt heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijk in het groen en met een schitterend uitzicht over het riviertje “De Reest”. Reestoord is goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer.

Het gebouw
In 2001 is Reestoord uit een zeer ingrijpende renovatie tevoorschijn gekomen als een modern woonzorgcentrum met tal van voorzieningen. Alle 103 bewoners beschikken over een ruim appartement met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een volledig rolstoeltoegankelijke badkamer, een berging en een mooi balkon.

Naast het eigen appartement kunnen de bewoners van Reestoord beschikken over een gezellige hal met ontmoetingspunt en receptie, een winkel, een kapsalon, een hele mooie recreatiezaal met het karakter van een grand café, een activiteitencentrum met een programma dat ‘elk wat wils’ biedt, twee geschakelde huiskamers voor de psycho-geriatrische meerzorg en 6 appartementen voor kortdurend verblijf.

Sfeer en cultuur
Reestoord heeft een vriendelijke gastvrije sfeer en een open cultuur waarin ruimte is voor uiteenlopende opvattingen en leefwijzen. Er worden regelmatig kerkdiensten en andere vieringen met een levensbeschouwelijk karakter georganiseerd.
Onze welzijnskalender biedt volop mogelijkheden om ‘uit in eigen huis’ te gaan. Een groot aantal toegewijde vrijwilligers zorgt er voor dat het onze gasten daarbij aan niets ontbreekt.

 

Contact

Klik hier voor de contactgegevens van woonzorgcentrum Reestoord.